Mailing liste

Grupna komunikacija e-mailom može biti vrlo efikasna, pa smo za potrebe Zelenog foruma otvorili 3 mailing liste:

zeleni-forum
je lista namijenjena svim osobama zainteresiranim za rad mreže za zaštitu okoliša Zeleni forum, te teme iz područja kojime se ova mreža bavi. To je dakle, Otvorena mailing lista za suradnju i razmjenu informacija o zaštiti okoliša, prirode i društvenoj pravdi, a na listu se vrlo lako pretplatiti (pošalji mail na zeleni-forum+subscribe@ekologija.hr) ili ispisati se s nje (pošalji mail na zeleni-forum+unsubscribe@ekologija.hr). Napomena: nakon slanja e-maila potrebno je poslati još jednu poruku kao potvrdu (ne treba pisati nikakav tekst, dovoljno je odgovoriti na automatsku poruku kojom se zahtijeva potvrda).
zeleni-forum-koordinacija
je lista zatvorena za javnost, a služi za internu komunikaciju deseteročlane koordinacije Zelenog foruma, koja vodi aktivnosti mreže u periodu između godišnjih sastanaka.
zeleni-forum-članice
također je zatvorena za javnost, a službeno je komunikacijsko sredstvo svih članica Zelenog foruma. U periodu između sastanaka ova lista služi za komunikaciju s koordinacijom, te rasprave o radu mreže i drugim temama.
O ovim stranicama
U duhu suradnje i zajedništva, Zeleni forum koristi twiki wiki aplikaciju. Stranice je moguće lako uređivati klikom na “Edit” na dnu svake stranice. Isprobati možeš na Sandbox stranici, a pročitaj i kako uređivati twiki stranice. Da bi i ti mogao/la uređivati sadržaj ovih stranica, pretplati se na otvorenu mailing listu, a zatim se registriraj putem ovog online formulara.
Ukratko o zelenom forumu
Ciljevi
- Utjecaj na kreiranje i provedbu politika zaštite okoliša i očuvanja prirode u RH
- Stvaranje trajne platforme za suradnju i okupljanje okolišnih udruga građana/ki i ostalih aktivnih aktera okolišnog civilnog društva
Aktivnosti 
- Pokretanje i koordinacija zajedničkih, kampanja, akcija i projekata
- Informiranje, edukacija i poticanje javnosti na sudjelovanje u procesu donošenja odluka
- Osnaživanje kapaciteta udruga građana za zaštitu okoliša, jačanje njihovih vještina, ljudskih potencijala, tehničke infrastrukture i utjecaja na nacionalnoj i međunarodnoj razini
Ove stranice su nastale uz financijsku potporu Europske unije. Za sadržaj stranica odgovaran je isključivo Zeleni Forum i ni u kom slučaju se ne može smatrati da odražava stav Europske unije.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram