Mailing liste

Grupna komunikacija e-mailom može biti vrlo efikasna, pa smo za potrebe Zelenog foruma otvorili 3 mailing liste:

zeleni-forum

je lista namijenjena svim osobama zainteresiranim za rad mreže za zaštitu okoliša Zeleni forum, te teme iz područja kojime se ova mreža bavi. To je dakle, Otvorena mailing lista za suradnju i razmjenu informacija o zaštiti okoliša, prirode i društvenoj pravdi, a na listu se vrlo lako pretplatiti (pošalji mail na zeleni-forum+subscribe@ekologija.hr) ili ispisati se s nje (pošalji mail na zeleni-forum+unsubscribe@ekologija.hr). Napomena: nakon slanja e-maila potrebno je poslati još jednu poruku kao potvrdu (ne treba pisati nikakav tekst, dovoljno je odgovoriti na automatsku poruku kojom se zahtijeva potvrda).

zeleni-forum-koordinacija

je lista zatvorena za javnost, a služi za internu komunikaciju sedmeročlane koordinacije Zelenog foruma, koja vodi aktivnosti mreže u periodu između godišnjih sastanaka.

zeleni-forum-clanice

također je zatvorena za javnost, a službeno je komunikacijsko sredstvo svih članica Zelenog foruma. U periodu između sastanaka ova lista služi za komunikaciju s koordinacijom, te rasprave o radu mreže i drugim temama.

Ove stranice su nastale uz financijsku potporu Europske unije.
Za sadržaj stranica odgovaran je isključivo Zeleni Forum i ni u kom slučaju se ne može smatrati da odražava stav Europske unije.
© 1998. - 2022. Zeleni forum - mreža udruga za zaštitu okoliša Hrvatske