Predstavnici Zelenog foruma imenovani u (Privremeni) Odbor za praćenje Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike 2023.-2027.

Objavio: ZF urednik16. kolovoza 2021.

Ministarstvo poljoprivrede je od postojećih članova Odbora za praćenje provedbe Programa ruralnog razvoja 2014.-2020. za zatražilo imenovanja u Privremeni Odbor za praćenje provedbe Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike 2023.-2027. Članice Zelenog foruma su podržale ponovljenu kandidaturu naših iskusnih predstavnika te je Ministarstvo poljoprivrede obaviješteno o imenovanjima.

U svom je dopisu Ministarstvo poljoprivrede navelo da Odbor služi kao panel zainteresiranih dionika u procesu programiranja, no do sada Odbor uopće nije sudjelovao u programiranju.

O ovim stranicama
U duhu suradnje i zajedništva, Zeleni forum koristi twiki wiki aplikaciju. Stranice je moguće lako uređivati klikom na “Edit” na dnu svake stranice. Isprobati možeš na Sandbox stranici, a pročitaj i kako uređivati twiki stranice. Da bi i ti mogao/la uređivati sadržaj ovih stranica, pretplati se na otvorenu mailing listu, a zatim se registriraj putem ovog online formulara.
Ukratko o zelenom forumu
Ciljevi
- Utjecaj na kreiranje i provedbu politika zaštite okoliša i očuvanja prirode u RH
- Stvaranje trajne platforme za suradnju i okupljanje okolišnih udruga građana/ki i ostalih aktivnih aktera okolišnog civilnog društva
Aktivnosti 
- Pokretanje i koordinacija zajedničkih, kampanja, akcija i projekata
- Informiranje, edukacija i poticanje javnosti na sudjelovanje u procesu donošenja odluka
- Osnaživanje kapaciteta udruga građana za zaštitu okoliša, jačanje njihovih vještina, ljudskih potencijala, tehničke infrastrukture i utjecaja na nacionalnoj i međunarodnoj razini
Ove stranice su nastale uz financijsku potporu Europske unije. Za sadržaj stranica odgovaran je isključivo Zeleni Forum i ni u kom slučaju se ne može smatrati da odražava stav Europske unije.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram